Guf til koldskål

Sådan gør du

Pisk hviderne stive. Tilsæt sødemiddel, vanille og evt. eddike (pas på du ikke kommer for meget i!) og pisk igen.

Kom guf-skyerne ovenpå koldskål.

 

Noter

Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler

 

2 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Kage og dessert, Vegetar

Strutte
2016-09-01 09:08:56
?????? 
hold nu k..., den er SMUMF.
jeg laver ikke go' gammeldaws koldskål nogensinde igen.
TAK, fordi du delte!
?
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.