Guldbrasen er en rigtig lækker fisk og denne meget simple ret smager fantastisk.
Få fiskehandleren til at fjerne indvolde og skæl, men lad resten af fisken være hel.
Hak løgene groft og steg i olivenolie på en pande i 4-5 minutter. Tilsæt vin og vand og steg ved høj varme 1-2 minutter.
Kom løgene i bunden af en bradepande og læg fiskene ovenpå, hæld citronsaft over og strø salt og peber på.
Sæt bradepanden i en forvarmet ovn ved 180 grader i 35-40 minutter afhængig af størrelsen på fiskene.
De er nu klare til at spise. Der er lidt ben i, specielt i den forreste del og mellem filleterne ved rygfinnerne. Skindet kan nemt skrælles af.
Hvis det er til proteindage, så nedsæt mægden af løg.
2 prs. 1 t
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |