Gullaschsuppe

Sådan gør du

Løg og hvidløg hakkes og svitses derefter i lidt vand i en gryde. Mængden af løg reduceres lidt til angrebsfasen og proteindage.
Resten af ingredienserne tilsættes.

Lad det simre under låg i 1½-2 timer, kan toppes med lidt skyr eller yoghurt.

 


 

2 prs. 2 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Strutte
2015-05-05 17:55:35
Den er bare lækker, når man som jeg ELSKER suppe
Rikke
2015-09-09 22:20:32
Må man spise den i fase 1?
Kent admin
Din Slankekur admin
2015-10-09 10:31:44
Ja, den må spises i fase 1
Dorthe Fyhn
2016-07-07 14:24:39
Det er en super suppe når man erglad for suppe
Therese
2018-01-09 18:11:55
Super lækker opskrift - putter altid lidt gulerod i og laver store portioner og pakker dem i små til fryseren - fungere perfekt. Væsken kan også bruges til sovs ved at putte lidt maizena jævning i
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.