Løg og hvidløg hakkes og svitses derefter i lidt vand i en gryde. Mængden af løg reduceres lidt til angrebsfasen og proteindage.
Resten af ingredienserne tilsættes.
Lad det simre under låg i 1½-2 timer, kan toppes med lidt skyr eller yoghurt.
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |
Strutte
2015-05-05 17:55:35 |
Den er bare lækker, når man som jeg ELSKER suppe
|
Rikke
2015-09-09 22:20:32 |
Må man spise den i fase 1?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2015-10-09 10:31:44 |
Ja, den må spises i fase 1
|
Dorthe Fyhn
2016-07-07 14:24:39 |
Det er en super suppe når man erglad for suppe
|
Therese
2018-01-09 18:11:55 |
Super lækker opskrift - putter altid lidt gulerod i og laver store portioner og pakker dem i små til fryseren - fungere perfekt. Væsken kan også bruges til sovs ved at putte lidt maizena jævning i
|