Hakkebøf med bløde løg og spejlæg

Sådan gør du

- Bland kødet med 2 spsk. vand og krydderier. Lav fire boller ud af kødet, tryk dem flade og hak dem en smule på kryds og tværs.

- Skær løgene i ringe og svits dem i olivenolien på en varm pande. Når de er blevet lidt brune, tilsæt 2 spsk. vand og lad dem stege videre til de er møre.

- Skru op for varmen og kom kødet på panden. Lad det stege et minuts tid på hver side ved høj varme og skru derefter ned til middel varme, hvor det skal stege omkring 2-4 minutter på hver side.

- Slå æggene ud på panden og steg dem. Tilsæt en smule olie inden, hvis panden er for tør. Varm evt. løgene en smule igen til sidst.

- Kan spises med en skive dukanbrød og evt. lidt light ketchup, hvis man ønsker det :)

- Sæt også peber og salt på bordet, så der kan krydres lidt ekstra.

- Hæld evt. den overskydende saft fra panden over bøf og løg.

- Kan spises i angrebsfasen og på proteindage, hvis man reducerer mængden af løg.

 

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.