Løget hakkes og svitses i en gryde penslet med ½ tsk olie
Kyllingen svitses
Ingefær, tomatpure, sødemiddel og al væske tilsættes, lidt salt og peber tilsættes
Simrer i en time ved svag varme
Skindet pilles af og smides væk. Kyllingen parteres
Hæld et par skefulde sauce over kyllingestykkerne.
Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler. Hvis man kun bruger naturlige sødemidler, kan man ikke lave denne opskrift på LCHF, pga. cola light der har kunstig sødemiddel
2 prs. 1 t 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |