Hollandaisesauce

Sådan gør du

Skil æggeblomme og æggehvide.

Kom æggeblomme, sennep og skummetmælk i en skål og pisk ingredienserne sammen over et vandbad.
Sovsen skal gerne blive tyk uden at klumpe. Derefter fjernes sovsen fra varmen og pisker samtidig med, at man tilsætter citron, salt og peber.
Pisk hviderne stive i en skål for sig selv og vend i sovsen til sidst.

 


 

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Dressing, dip, saucer

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.