Hurtig chokoladekage

Sådan gør du

Pisk æggehviderne og tilføj resten af ingredienserne og rør det hele sammen til en ensartet masse. Hæld massen i en skål, som kan tåle at komme i mikrobølgeovn. Her er brugt en lidt stor skål, så kagen på billedet blev lidt flad.
Sæt skålen i mikrobølgeovn i 1 minut ved højeste effekt. Vend derefter kagen og giv den endnu et minut ved højeste effekt.
Tidenen kan varierer, afhængig af hvor høj den højeste effekt er på mikrobølgeovnen og størrelsen af skålen.
Vær opmærksom på mængden af sødemiddel, da sødeevnen varierer fra mærke til mærke.

Kagen kan evt. efterfølgende stilles på en rist, så den tørrer lidt.

 

2 prs. 5 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Kage og dessert, Vegetar

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.