Hvidløgsrejer

Sådan gør du

På dukan kuren kan denne opskrift godt spises på proteindage, da hvidløg er smagsgiver. Men vær forsigtig med mængden.

Varm olien op i en gryde ved medium-høj varme. Hak hvidløg og kom i gryden og steg 1-2 minutter.

Kom rejer i og steg i et par minutter.

Tilføj resten af ingredienserne og steg yderligere 1 minutstid.

Kan spises som tilbehør, som tapas eller som sovs til fx. shiratakinudler.

Hvis man bruger friske rejer, skal de stege lidt længere tid.

 

2 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.