Æggene deles
Vinsyren tilsættes hviderne, der piskes meget stive.
Friskosten kommes i æggeblommerne sammen med salt og sød.
Friskost og æggeblommer m.v. piskes godt sammen med en håndmikser.
Begge æggemasser “foldes” nu forsigtigt sammen.
Sæt 2 “klatter” dej på en plade med bagepapir. På hver “klat” lægges et stykke varmtrøget laks. Så kommes resten af dejen ovenpå de 2 klatter, så fyldet er lukket inde.
Bages ca. 20 min. ved godt 200 grader.
Spis sammen med hummer-asparges sovs, for at få et rigtig godt måltid.
På LCHF brug almindelig friskost og Stevia eller Erythritol sødemidler
2 prs. 40 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |