Indbagt laks

Sådan gør du

Æggene deles
Vinsyren tilsættes hviderne, der piskes meget stive.
Friskosten kommes i æggeblommerne sammen med salt og sød.
Friskost og æggeblommer m.v. piskes godt sammen med en håndmikser.

Begge æggemasser “foldes” nu forsigtigt sammen.

Sæt 2 “klatter” dej på en plade med bagepapir. På hver “klat” lægges et stykke varmtrøget laks. Så kommes resten af dejen ovenpå de 2 klatter, så fyldet er lukket inde.

Bages ca. 20 min. ved godt 200 grader.

Spis sammen med hummer-asparges sovs, for at få et rigtig godt måltid.

Noter

På LCHF brug almindelig friskost og Stevia eller Erythritol sødemidler

 

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.