Indisk kylling

Sådan gør du

Kyllingen parteres i omkring 8 stykker. Riv citronskallen og hak hvidløg.

Bland yoghurt, ingefær, citronskal, hakket hvidløg, krydderier og mynteblade i en skål. Kom salt og peber på kyllingestykkerne, vend dem i marinaden i skålen, og lad dem trække i køleskabet i et døgn.
Næste dag pilles løgene og skæres i tynde skiver, hvorefter de svitses i en gryde med lidt vand i. Læg kyllingen samt marinaden i gryden.
Lad det simre ved svag varme i ca. 1 - 2 timer. Hvis du vil have lidt suppe til retten, kan du tilsætte en fedtfattig hønseboullion, når kyllingen er ved at være færdig.
Server retten varm.

 

4 prs. 2 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Aftensmad

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.