Kærnemælksboller

Sådan gør du

Ovnen tændes på 180 grader (varmluft)

1dl kærnemælk rørs med maizenamelet ,resten af kærnemælken og æggene røres i.
Havre og hvede klid røres i blandingen, der efter røres salt, sød, bagepulver og natron i.

Dejen fordeles i 15 forme (silikone)

Sættes i ovnen med det samme ellers bundfalder maizena stivelsen
Bages i 18-20 min. ved 180 grader.

Når de er varme er de lidt mere klæg end når de er afkølet.

Opbevares på køl eller frost.

Man må i vekselfasen spise 3 stk. om dagen for at få sit havreklid.

 

15 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Brød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.