Kalkun farsbrød

Sådan gør du

Sæt ovnen på 180 grader.

Hak løg.
Bland kødet med løget og tilsæt krydderier og krydderurter.
Pisk æggene sammen og rør majsstivelse i.
Hæld blandingen sammen med kødet. Sæt farsbrødet i ovnen i en kageform eller et ildfast fad, og bag det i vandbad i 30-40 min.
Benytter du varmuftovn, er et vandbad ikke nødvendigt.
For et ekstra twist kan du lægge kalkun bacon udover farsbrødet.

 

4 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.