Kalkunmuffins med æg og hytteost

Sådan gør du

Bland æg, hytteost, løg og krydderier sammen.

Kalkunskinken kommes i 3 muffinforme. Kom en hel i bunden og op ad siderne og kom derefter endnu en halv skive ovenpå, så bunden bliver lidt tykkere.

Blandingen med æg og hytteost hældes i formene.

Sæt dem i mikrobølgeovnen ved højeste styrke i mellem to og to et halvt minut afhængig af styrken på mikrobølgeovnen.

Man kan også tilsætte andre krydderier og grøntsager til grøntsagsdagene, som fx en smule hakket rød peber.

 

1 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fjerkræ

Bonzo
2018-01-24 14:54:30
Fast morgenmad hos mig 1-2 gange pr uge.
Dog hælder jeg det hele på en stegepande efter det er pisket sammen... skinken lægges på, og steges som en  æggekage til den er færdig.
Nemt og meget lækkert.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.