Kalveculotte

Sådan gør du

Culotten ridses og gnides med lidt salt og peber. Steges i stegeso (cocotte) ved 180 gr. til kernetemperatur 75 gr. eller 65 hvis man ønsker den rød. Brug stegetermometer. Når den er færdig, pakkes den i alufolie og trækker til servering. Husk at skære synligt fedt fra. Skyen kan jævnes og serveres til den øvrige familie der ikke er på kur ;)

 

 

 

3 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.