Kammuslinger i skinke

Sådan gør du

Tag kødet ud af kammuslingerne og tør det i et stykke køkkenrulle.
Skær skinken i strimler, der er lidt bredere end muslingekødet.
Kom grillkrydderi over muslingekødet.
Rul et stykke skinke om hvert stykke muslingekød og sæt en tandstik igennem, for at holde det på plads.
Steg omkring 3 minutter på hver side og server med det samme.

 

 

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Mellemmåltider, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.