Bland alle ingredienserne sammen. Hæld dejen i en form og bag den i ovnen ved 175 grader i 30 minutter.
Herefter skruer du ned til 150 grader og bager den yderligere 10 minutter.
I den første fase må du spise en fjerdedel af kagen på en dag - vi anbefaler at spise den i lun tilstand.
HVIS du har en grøntsagsdag, kan du snildt tilføje revet gulerødder i dejen.
I angrebsfasen og på proteindage undlad at komme gulerod i.
2 prs. 1 t
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Mellemmåltider, Kage og dessert |
banbels
2015-06-01 15:03:52 |
Billedet snyder voldsomt... Men resultatet smager godt lunt ?
|
Trine
2015-09-02 10:42:41 |
Kan ikke forstå man må spise det i Fase 1? Der er jo gulerødder i? Er lige startet så ved ikke så meget endnu?
|
Marilia
2016-01-13 09:11:43 |
Den smarger rigtig godt, min søn på 3 år kunne også lide
|
Marita85
2017-09-23 13:36:47 |
jeg kom den i muffinsforme (og uden gulerod) og bagte dem i 15 min, og så var de færdige.
|
KirstenFoged
2018-08-14 10:55:20 |
Der står da i opskriften at i angrebfasen og potiendage at man skal undlade at komme gulerødder i
|