Varm ovnen op til 175 grader
Til dej bruges:
5 store æg
100 g perfect fit
50 g skummetmælkspulver
50 g majsmel
1,5 tsk maizena
1 tsk bagepulver
Del æggene og pisk hviderne stive. Tilføj perfect fit og pisk godt (som når man laver marengs).
I skålen med blommerne sigtes skummetmælkspulver, majsmel, maizena og bagepulver og der piskes til massen er ensartet.
Vend de to masser sammen.
Hæld dejen i en dyb bradepande med bagepapir og sæt i ovnen ved 175 grader i 20-25 min.
Til creme bruges:
250 g hytteost
4 tsk perfect fit
2 tsk kanel
evt. 0,5 tsk flydende sødemiddel til at smage til med.
Det hele blendes sammen, den skal ende med at være lidt grynet og smage kraftigt af kanel, da den søde kage opvejer noget af smagen. Der kan smages til med sødemiddel og kanel.
Når bunden er bagt færdig, tages den ud og løsnes fra bagepapiret. Sæt ovnen til 200 grader.
Cremen smøres på i et jævnt lag og dejen rulles som en pølse så stramt som muligt.
Skær pølsen ud i skiver på omkring 3 cm og sæt dem på højkant på en bageplade med enden nedad, så den ikke åbner sig. Bages ved 200 grader i omkring 10 min, så cremen smelter en smule.
4 prs. 50 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Kage og dessert, Vegetar |
FrkCamini
2015-12-18 13:51:02 |
Mums de er goe :-D Og det synes min bedre halvdel også!
|