Klid Vafler

Sådan gør du

- Pisk alle ingredienserne sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Forvarm vaffeljern og kom en lille smule olie på.

- Kom dejen på vaffeljernet og lad det bage til det har en gyldenbrun farve

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Der skulle blive til 4 vafler.

Vær også forsigt med sødemiddel da der er forskellig styrke på, så den kan godt blive for sød.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noter

Vær opmærksom på at beregne hvor meget du må spise af denne opskrift ift. hvilken fase du er i. Hver vaffel indeholder 1 spsk. havreklid. (hvis du laver 4)

I angrebsfasen må du spise 1,5 om dagen.

I vekselfasen må du spise 2 om dagen.

Hvis man laver opskriften uden sødemiddel og vanilje og kommer 2 knivspids salt i, kan den bruges sammen med salte ingredienser, så det bliver et måltid i stedet for en dessert.

2 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Morgenmad, Kage og dessert, Vegetar

Louisa
2015-05-12 09:07:52
hvilket sødemiddel anbefales der?
elsekorsholm
2015-07-23 10:07:14
Jeg ville bruge sukring gold eller Stevia?
Ruth N
2015-08-05 16:10:05
Hvad spiser i til
Charlotte Riis-Vestergaard
2015-09-16 21:05:33
er det 1 cl eller dl mælk ?
Adeela Iqbal
2016-01-05 13:06:44
Er det meningen det skal være så flydende ? :/ har kommet præcist i men syntes det virker flyende
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-01-05 20:03:36
det er lidt en svær opskrift. Nogle har succes med den, mens andre ikke er så heldige. Men ellers prøv med lidt mere havre- eller hvedeklid, for at gøre den lidt tykkere
Malene78
2016-01-05 20:27:51
Jeg har skiftet mælken ud med skyr 0,2 eller 2 % og så blev den ret lækker
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-01-06 09:04:32
Det kan være vi kan lave den rettelse i opskriften, hvis den bliver nemmere at lave så. Den havde god konsistens og var nem at lave?
Karina Enggaard
2016-03-08 07:03:39
Jeg har lige lavet ovenstående som en madvaffel i stedet for en sød og med lidt ændringer blev den rigtig god. Jeg tog fromage fraise i stedet for mælk, byttede bagepulver ud med natron og tilsatte en spsk. husk samt en knivsspids salt. sidder lige nu og nyder en lækker vaffel med laks og hytteost. kan klart anbefales
Tina Dyssell
2016-06-16 14:11:31
Må man spise denne i angrebsfasen ?
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-06-29 08:58:12
ja, den må spises i angrebsfasen
Dadabus
2016-09-18 12:16:48
Er det ikke mening, at i angrebsfasen kun må spises halvanden spiseske havreklid og intet anden form for havre? 
Kent admin
Din Slankekur admin
2016-09-21 16:53:59
Dadabus, ja det er korrekt.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.