Kødboller med krydderurter

Sådan gør du

Hak løg, knus hvidløg og pisk ægget en smule.
Bland kødet sammen med hakket løg, knust hvidløg, det letpiskede æg, tomatsovs og krydderier.

Form farsen til kødboller. Steg dem i små mængder i en gryde ved jævn varme i ca. 5 minutter, til de er gennemstegte og gyldne.

 


 

3 prs. 1 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Oksekød

Hatting
2017-05-13 21:56:13
Hej
Hvilken tomatsauce er der brugt?
Mvh
Hatting
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.