Man kan krydre kødet med forskellige krydderier, som salt, peber, paprika, hvidløg, chilli, cajunmix osv. Krydderierne kan gnides ind i kødet inden det sættes i ovnen eller man kan strø der over bagefter.
Det er også muligt, at lave en marinade, som kan smøres på i et tyndt lag eller som de kan marineres i.
Forvarm ovnen til 200 grader.
Man kan bruge forskellige typer pålæg med lavt fedtindhold.
Læg pålægsskiverne på en rist og sæt i ovnen i 5-7 minutter, tag dem ud og vend dem og giv dem omkring 7 minutter mere på den anden side. Giv dem et par minutters grill til sidst, så de bliver helt sprøde.
En favoritopskrift til slankekur :)
1 prs. 20 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Snacks og junkfood, Fjerkræ, Oksekød, Svinekød |