Æggene koges i 8 minutter.
Hak purløg, dild, hvidløg og chili. Forårsløg skæres i små skiver. Chilien må ikke være for stærk, for så er smagen for dominerende.
Bland kvark, rygeost, sennep, mælk, purløg, dild og hvidløg sammen. Bland mælken i lidt efter lidt og sørg for at cremen ikke bliver alt for tynd. Den skal løbe, ikke være tyk som mayonnaise, men heller ikke alt for tynd. Smag til med peber og salt.
Læg små tynde skiver fisk ud på tallerkner og dryp cremen over. Skær æggene i grove stykker og læg dem ovenpå fisken. Chili og forårsløg drysses over til sidst. Kom også gerne et par stykker dild ovenpå til pynt.
Man kan bruge koldrøget sej eller hellefisk i stedet for torsk.
4 prs. 20 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |