Koldskål

Sådan gør du

Er du en koldskål elsker? Så er denne opskrift lige noget for dig!
Pisk ingredienserne i en skål, så det bliver luftigt. Smag evt. til med mere citron og/eller sødemiddel.
Put nogle forskellige friske bær i, for at få en lidt ekstra smag - selvfølgelig KUN, når du er kommet til konsolidationsfasen.
Spis den med Guf på.

 


 

1 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider

Julie
2015-03-09 21:39:36
Virkelig god og mætter rigtig meget.
Karina Ella Escherich
2015-03-22 18:29:51
Det smager virkelig godt? lige som en sommer dag?
Mia Petersen
2015-06-29 11:42:57
Det er vi glade for at høre
Johnny Schmidt
2015-07-14 19:15:26
Smager super godt. Jeg har forsøgt med Cheasy vanilie og blåbær, og det gør den bestemt ikke ringere. I stedet for kvark bruger jeg skyr
Butterflie
2016-05-19 14:38:20
Denne er bare MEGA god
Verdensbedstemormor
2019-07-13 10:53:36
Er det ok at benytte vanilje skyr den med lav fedt procent , i stedet for kvark. ? I fase 1 ?
Tommer
2020-08-31 09:34:58
Kan man bruge skyr i steden for kvark❓
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.