Krydrede kødboller

Sådan gør du

Kød og krydderier kommes i en skål og blandes godt sammen.

 

 

 

 

 

 

Form enten store bøffer eller små kødboller.

 

 

 

 

 

 

 

Kom dem på en varm pande og steg til de er godt brune på begge sider. Der kan lægges et låg over panden i mens de steges.

 

 

 

 

 

 

 

Lad dem hvile et minuts tid og de er klar til servering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Oksekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.