kylling i svøb med stegt kål

Sådan gør du

Skær fedtet fra serranoskinken og vikel 3 skiver om hvert kyllingebryst. Kom dem i et fad og sæt dem i en forvarmet ovn ved 175 grader i omkring 25 minutter.

Kom olivenolie på en pande og varm den op. Skær kålen i skiver og steg i 5 minutter ved stærk varme. Kom sesamfrø på efter 1 minuts stegning.

Hvis man vil pifte hvidkålen lidt op, kan man tilføje en smule chili.

 

2 prs. 45 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.