Hak løget og svits det sammen med ingefæren i meget lidt olie. Tilsæt de øvrige krydderier og derefter tomatpuréen. Skær kyllingen i strimler, tilsæt dem og rør rundt, så de er smurt ind i sovsen. Lad kyllingen brune og tilsæt så fromage frais, græsk yoghurt og vand og lad det simre i 10-15 min. smag til med salt og peber.
Vær opmærksom på mængden af løg og tomat der bruges, når man laver den i angrebsfasen og på proteindage.
Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais og almindelig græsk yoghurt
2 prs. 30 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |