Kylling i tomat

Sådan gør du

Hak løget og svits det sammen med ingefæren i meget lidt olie. Tilsæt de øvrige krydderier og derefter tomatpuréen. Skær kyllingen i strimler, tilsæt dem og rør rundt, så de er smurt ind i sovsen. Lad kyllingen brune og tilsæt så fromage frais, græsk yoghurt og vand og lad det simre i 10-15 min. smag til med salt og peber.

Vær opmærksom på mængden af løg og tomat der bruges, når man laver den i angrebsfasen og på proteindage.

Noter

Til LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais og almindelig græsk yoghurt

 

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.