Kylling med citronmelisse

Sådan gør du

Skær kyllingefileter i tynde strimler. Pil løgene, og skær dem i skiver. Hak citronmelissen fint. Brun kødet i en stegegryde i lidt olie i ca 10 min.
Tilsæt løg, citronmelisse, chili, fiskesovs, sojasovs, sødemiddel, salt og peber. Skru ned for varmen. Læg låg på, og lad det koge i ca 55 min.

 

Noter

Brug fx. Tamari sojasovs. Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler.

 

8 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Aftensmad

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.