- Bland alle ingredienser sammen i en skål
- Lav små burgere eller bøffer
- Steg dem så på en teflonpande med en lille smule olivenolie
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fjerkræ |
Rina Nehm
2015-05-30 20:16:37 |
Hvordan ser man de grupper man må handle fra ?
|
Gitte Andersen
2015-06-04 09:34:01 |
Kig under Om kuren og så ind under den fase du er nået til, så står det nederst
|
hellej
2017-08-08 05:24:40 |
Kyllingebøfferne er også gode med lidt hytteost i farsen.
|
hellej
2017-08-08 05:24:41 |
Kyllingebøfferne er også gode med lidt hytteost i farsen.
|
Tommer
2020-08-26 14:00:15 |
Hvor meget , må man spise ....
|