Kyllingebøffer

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen i en skål og lav små burgere eller bøffer og steg dem så på en teflonpande med en lille smule olivenolie.

 

 

 


 

1 prs. 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Fjerkræ

Rina Nehm
2015-05-30 20:16:37
Hvordan ser man de grupper man må handle fra ?
Gitte Andersen
2015-06-04 09:34:01
Kig under Om kuren og så ind under den fase du er nået til, så står det nederst
hellej
2017-08-08 05:24:40
Kyllingebøfferne er også gode med lidt hytteost i farsen.
hellej
2017-08-08 05:24:41
Kyllingebøfferne er også gode med lidt hytteost i farsen.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.