Kyllingeboller i savoykål

Sådan gør du

Kyllingeboller:
Skær bryststykkerne i strimler og hak det med en kniv til en grov fars.
Rør farsen med 1 tsk.olivenolie, salt og peber samt masser af friskhakkede krydderurter.
Sæt farsen på køl.

Pil hele blade af savoykålen og blancher dem i nogle minutter til de er bløde og medgørlige.
Befri dem for den groveste del af stænglerne.

Der skal være fire pæne blade og lidt til at”lappe”med. Læg hvert blad på et stykke køkkenfilm og placer en stor skefuld fars på hvert blad.
Pak bladet om farsen og hold det hele sammen med køkkenfilmen, som strammes op. Pak yderligere bollerne ind i et stykke film.

Sauterede rodfrugter:
Gulerødder, selleri og porre skæres i en fin brunoise (fine ,fine,små tern) og sauteres roligt i lidt olivenolie. Krydres med salt og peber.

Kalkun chips:
Kalkunbacon steges i ovnen ved 200 grader i 10-12 minutter.

Hønsesaucen:
½ l vand koges med bouillonterning, jævnes med lidt maizena stivelse, og smag til med salt og peber.

Kyllingebollerne koges roligt i en gryde med vand i ca. 20 min. og befries derpå for filmen.
Anret en kyllingebolle pr. pers. på en bund af sauterede rodfrugter og hæld hønseskysovsen udenom.

Skær et lille snit i bollerne og sæt en sprød kalkun-chips i hver. Pynt evt. af med fin julienne af gulerod blandet med lidt hakket persille og vendt med citronsaft og salt og peber.

 

4 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.