Kyllingebryst i baconsvøb

Sådan gør du

Kyllingebrysterne skæres halvt igennem på den lange led. Kvark/skyr, krydderurter, salt og peber blandes i en skål og kommes i kyllingebrysterne. Kalkunbacon eller skinke vikles om.

Steges i ovnen i 20-25 minutter ved 200 grader.

 

 

Noter

På LCHF kan der bruges græsk yoghurt i stedet for kvark og der kan bruges almindelig bacon

1 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.