Hak løget og steg det til det til det er brunt i en smule olivenolie.
Skær champignon i skiver og steg det sammen med løg.
Skær bacon i små tern og lad det stege en lille smule til sidst sammen med løg og champignon.
Skær kyllingebryst i tynde fileter. De skal være så tynde som muligt. Kom salt og peber på kyllingefileterne.
Skær skinke i små tern og bland i en skål med løg, champignon og bacon.
I en foliebakke (som dem til leverpostej) læg først en smule friskost i bunden, kom et lag af blandingen med bacon, løg etc. ovenpå og kom et par kyllingefileter ovenpå i et enkelt lag. Kom derefter endnu et lag bacon, løg etc. på og kom en smule friskost ovenpå, drys lidt oregano over og derefter endnu et lag kyllingefileter.
Dæk til med stanniol.
Sæt i en forvarmet ovn ved 200 grader i 18-20 minutter.
Vend den ud på en tallerken.
På LCHF brug almindeligt friskost eller en smøreost
2 prs. 40 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |
Inged
2016-04-13 08:51:44 |
Er friskost det samme som fromage frais?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-04-14 10:07:27 |
ja, det skulle jeg mene
|