Kyllingefarsbrød

Sådan gør du

Kyllingekød røres med æg, løg, salt og peber til en fast fars.

Halvdelen af farsen lægges i et ildfast fad eller en foliebakke.

Herpå lægges skiver af kogt skinke samt osteskiver over.

Den anden halvdel af farsen lægges over – HUSK at lukke “samlingerne” godt, så osten ikke flyder ud.

Farsbrødet drysses med lidt timian og sættes i en varm ovn v/ ca. 200 grader. HUSK at komme lidt væske i bunden af bradepanden/foliebakken, så farsen ikke brænder fast.

Efter ca. 45 minutter, er der et dejligt farsbrød parat.

Vær opmærksom på mængden af løg på proteindage.

Noter

Til LCHF brug en fed ost

2 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.