Kyllingekød røres med æg, løg, salt og peber til en fast fars.
Halvdelen af farsen lægges i et ildfast fad eller en foliebakke.
Herpå lægges skiver af kogt skinke samt osteskiver over.
Den anden halvdel af farsen lægges over – HUSK at lukke “samlingerne” godt, så osten ikke flyder ud.
Farsbrødet drysses med lidt timian og sættes i en varm ovn v/ ca. 200 grader. HUSK at komme lidt væske i bunden af bradepanden/foliebakken, så farsen ikke brænder fast.
Efter ca. 45 minutter, er der et dejligt farsbrød parat.
Vær opmærksom på mængden af løg på proteindage.
Til LCHF brug en fed ost
2 prs. 50 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |