Kødboller:
Rør kyllingefars, 1 fed hakket hvidløg, persille, 1 æg og salt og peber sammen. Lav runde kødboller. Koges i en gryde ( ligesom når man laver boller i karry)
Tomatsovs:
Svits 1 fed hakket hvidløg og hakket løg på panden og steg kalkunbacon sammen med det. Tilsæt flåede tomater og vand og rør rundt. Lad det simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber til sidst.
Gullerod/sellerimos:
Kog gulerødder og selleri møre. Blend dem og tilsæt evt. lidt skummet mælk. Smag til med peber og salt.
2 prs. 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ |