Kyllingekødboller med hvidløg

Sådan gør du

Kødboller:
Rør kyllingefars, 1 fed hakket hvidløg, persille, 1 æg og salt og peber sammen. Lav runde kødboller. Koges i en gryde ( ligesom når man laver boller i karry)

Tomatsovs:
Svits 1 fed hakket hvidløg og hakket løg på panden og steg kalkunbacon sammen med det. Tilsæt flåede tomater og vand og rør rundt. Lad det simre 5-10 minutter. Smag til med salt og peber til sidst.

Gullerod/sellerimos:
Kog gulerødder og selleri møre. Blend dem og tilsæt evt. lidt skummet mælk. Smag til med peber og salt.

 

2 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.