Kyllingepaté

Sådan gør du

Chili og løg hakkes fint. Kyllingefarsen røres godt med chili, løg, æggehvider og peber.
Farsen bages i bagepapir i en form ved 200 grader ca. 40 minutter eller til kernetemperatur 80 grader

Tilbehør på billedet:
- Hytteost rørt med peber og hakket purløg
- Skyr rørt med hvidløg og peber efter smag

 

1 prs. 50 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.