Kyllingeterrine

Sådan gør du

Skær kyllingen i små tern og kog den.

Læg to husblas i blød i koldt vand i et par minutter. Tag dem op, klem vandet ud af dem, og kom dem i en gryde med 5 dl vand. Bring det langsomt op at koge, uden at røre i det. Så snart det begynder at boble, tages gryden af kogepladen. Lad det køle af. Hæld et tyndt lag husblas i en kageform, og sæt den i fryseren i 3 min.
Hak persillen fint. Bland derefter de resterende husblas med den hakkede persille og kyllingterningerne. Hæld halvdelen i kageformen, og sæt den i fryseren i 15 min. Kom resten af blandingen i kageformen og sæt den i køleskab i 2 timer.
TIP: Når postejen skal ud af formen, er det en god ide at dyppe bunden af formen i varmt vand.

 

2 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fjerkræ

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.