Laksecarpaccio

Sådan gør du

Pres citronerne i et fad.

Skær laksen i tynde skiver og læg i citronsaften. Drys 4 knivspids peber, 4 knivspids salt, og hakket dild over og lad fadet stå i køleskabet i omkring 2 timer. Gem omkring en halv håndfuld dild til dressingen.

Til dressing: Hak løg fint og bland sammen kvark, sennep, den halve håndfuld dild og resten af krydderierne i en skål.

Vær opmærksom på mængden af løg i angrebsfasen og på proteindage.

 

Noter

Til LCHF brug græsk yoghurt i stedet for kvark

 

2 prs. 2 t 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.