Pres citronerne i et fad.
Skær laksen i tynde skiver og læg i citronsaften. Drys 4 knivspids peber, 4 knivspids salt, og hakket dild over og lad fadet stå i køleskabet i omkring 2 timer. Gem omkring en halv håndfuld dild til dressingen.
Til dressing: Hak løg fint og bland sammen kvark, sennep, den halve håndfuld dild og resten af krydderierne i en skål.
Vær opmærksom på mængden af løg i angrebsfasen og på proteindage.
Til LCHF brug græsk yoghurt i stedet for kvark
2 prs. 2 t 25 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |