Lakseroulade med rejer og rogn

Sådan gør du

Kog ægget så det er hårdkogt.
Læg laksen på husholdningsfilm, så det dannet en firkant på 20×30 cm.
Hak det hårdkogte æg og bland det sammen med friskosten,put godt med purløg,dild og persille i blandningen. Smag til med citronsaft og peber.

Smør blandningen ud på laksen, læg rejer ovenpå. Rul nu laksen,ved hjælp af husholdningsfilmen, sammen til en roulade.

Stil den i fryseren, til den er næsten frosset.

Hvis du har Dukanbrød, skær 1 skive i meget små tern og tørrist det på en pande. Bruges som “bund” på tallerkenen.

Skær rouladen i 1½-2 cm tykke skiver, læg dem på “bunden” og pynt med stenbiderrogn og dild.

Noter

Brug en fed smøreost på LCHF

1 prs. 3 t

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.