Kog ægget så det er hårdkogt.
Læg laksen på husholdningsfilm, så det dannet en firkant på 20×30 cm.
Hak det hårdkogte æg og bland det sammen med friskosten,put godt med purløg,dild og persille i blandningen. Smag til med citronsaft og peber.
Smør blandningen ud på laksen, læg rejer ovenpå. Rul nu laksen,ved hjælp af husholdningsfilmen, sammen til en roulade.
Stil den i fryseren, til den er næsten frosset.
Hvis du har Dukanbrød, skær 1 skive i meget små tern og tørrist det på en pande. Bruges som “bund” på tallerkenen.
Skær rouladen i 1½-2 cm tykke skiver, læg dem på “bunden” og pynt med stenbiderrogn og dild.
Brug en fed smøreost på LCHF
1 prs. 3 tFaser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fisk og skaldyr |