Skær løg i tern og steg sammen med det hakkede oksekød. Hak tomaten og tilsæt den sammen med krydderierne - lad det koge ved svag varme et par minutter.
Til bechamelsovsen:
Varm 1 glas skummetmælk ved mellemhøj varme. Det må ikke koge. Det andet glas mælk blandes med maizena til der ikke er klumper i.
Tilsæt det andet glas mælk med maizena til den varme mælk der stadig(!) står på komfuret i mens du rører rundt i gryden.
Tilsæt derefter muskatnød og salt og bliv ved med at røre rundt, til sovsen bliver tyk.
Når sovsen er klar kan vi “bygge” lasagnen. Lasagnen laves som en almindelig lasagne, udover at skiverne er af kylling eller kalkun i stedet almindelige lasagneplader.
Afslut med et lag kylling eller kalkun og hæld bechamelsovs ovenpå og til sidst kommes revet ost på.
Stil lasagnen i ovnen ved 210 grader i omkring 15 minutter og slut af med et par minutter på grill.
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Fjerkræ, Oksekød |
Mamma72
2019-11-05 12:49:51 |
Ost.... hvor mange procent ??
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2019-12-30 10:27:43 |
Den skal bare overholde reglerne for ost på tolereret-listen
|