Tænd ovnen på 175 grader.
Hak løg fint og hak kalvelever.
Bland æg, maizena, løg og krydderier i en skål, hæld til sidst mælken i skålen og rør det hele sammen.
Tilsæt leveren og rør den grundigt sammen med de andre ingredienser. Hæld derefter massen i en smurt rugbrødsform eller slip-let-form.
Stil leverpostejen midt i ovnen i et vandbad og lad den bage i ca. 1 time. Brug ikke varmluft.
Til LCHF brug loppefrøskaller i stedet for maizena
4 prs. 1 t 15 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Oksekød |
Gert L
Din Slankekur admin 2015-02-23 13:40:09 |
Nam Nam det smager godt
|
KirstenFoged
2018-08-17 16:43:00 |
Kan man bruge kyllingelever i stedet for kalvelever ?
|