Leverpostej

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175 grader.

Hak løg fint og hak kalvelever.

Bland æg, maizena, løg og krydderier i en skål, hæld til sidst mælken i skålen og rør det hele sammen.
Tilsæt leveren og rør den grundigt sammen med de andre ingredienser. Hæld derefter massen i en smurt rugbrødsform eller slip-let-form.

Stil leverpostejen midt i ovnen i et vandbad og lad den bage i ca. 1 time. Brug ikke varmluft.

Noter

Til LCHF brug loppefrøskaller i stedet for maizena

4 prs. 1 t 15 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Morgenmad, Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Oksekød

Gert L
Din Slankekur admin
2015-02-23 13:40:09
Nam Nam det smager godt
KirstenFoged
2018-08-17 16:43:00
Kan man bruge kyllingelever i stedet for kalvelever ?
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.