Mayonnaise

Sådan gør du

Slå æggeblommen ud i en skål sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
Bland det hele godt sammen. Tilsæt paraffinolien dråbevis under omrøring.
Når mayonnaisen begynder at blive stiv, kan du smage den mere til med noget olie indtil den får den rette konsistens.

 


 

1 prs. 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Dressing, dip, saucer

Tanjavip
2015-03-12 19:37:27
Paraffinolie...? hvor fåes det?
Mia Petersen
2015-05-17 16:03:40
Paraffinolie er hovedingrediensen i lavement. Kan fx købes på apoteket – som klyx eller for oral indtagelse (amerikansk olie).
Hvis ikke man føler for at anvende denne olie, kan den sagtens erstattes med enten hvidvineddike eller rødvineddike.
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.