Slå æggeblommen ud i en skål sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
Bland det hele godt sammen. Tilsæt paraffinolien dråbevis under omrøring.
Når mayonnaisen begynder at blive stiv, kan du smage den mere til med noget olie indtil den får den rette konsistens.
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Dressing, dip, saucer |
Tanjavip
2015-03-12 19:37:27 |
Paraffinolie...? hvor fåes det?
|
Mia Petersen
2015-05-17 16:03:40 |
Paraffinolie er hovedingrediensen i lavement. Kan fx købes på apoteket – som klyx eller for oral indtagelse (amerikansk olie).
Hvis ikke man føler for at anvende denne olie, kan den sagtens erstattes med enten hvidvineddike eller rødvineddike. |