Meatza

Sådan gør du

Ælt oksefars, æg, løg, salt og peber godt sammen.
Lav en stor flad bøf ca 1 cm tyk på bagepapir, sæt den i ovnen ved 220 grader ca 15-20 min. tages ud og fyld efter eget ønske kommes på.

Her i opskriften: tomat sovs, 6% ost, skinke, champignon, peberfrugt, tomat skåret i skiver, løg og kalkunbacon.

Tilbage i ovnen til osten er smeltet.

I fase 1- undlad ost+grønt, ikke for meget tomatsovs og kun en smule løg.

På proteindage- undlad grønt

 

1 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Snacks og junkfood, Fjerkræ, Oksekød

Boenne
2016-04-18 17:52:44
220 grader
Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.