Hviderne og vinsyre piskes stive. Æggeblommer, friskost, havreklid og salt piskes. De 2 blandinger blandes forsigtigt, så luften ikke kommer ud.
Fordel klatter på bagepapir og flad dem let ud.
Bag i en forvarmet ovn i 15-20 min. ved 200 grader.
Ud af denne dej, kan der fx laves 2 store burger boller og 3 croissanter med ost og skinke.
Løg skæres i skiver og steges til de er bløde. Bøffen steges som man ønsker den.
Skinke bages i ovn til det er sprød.
Så kom bløde løg, bøf af oksekød, skiveost, skinke, hakket jalapeño (begrænset i angrebsfase og på proteindage), soltørret tomat (begrænset i angrebsfase og på proteindage), lidt ketchup light og hvidløgsdip med paprika i.
Her kan der bruges andre typer af hjemmelavet dip eller dressing.
Velbekomme!
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Aftensmad |
Sussi
2015-08-05 21:14:02 |
Vinsyre? Hvad er det?
|
Rikkes
2015-08-25 04:49:35 |
Øh der står noget med blommer ?
|
Betina
2015-09-11 16:15:18 |
Rikke, det er æggeblommer.. Hviderne skal i først ?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2015-10-07 12:34:11 |
Man kan få vinsyre fra fx Santa Maria. Kan findes i supermarkedet
|
Sussiandrea
2016-03-04 14:14:40 |
Hvor meget vinsyre?
|