Mørbradgryde

Sådan gør du

Mørbraden pudses af og skæres i store tern. Kyllingepølser skæres i skiver.

Champignon renses i vand og skæres i halve eller kvarte – alt efter størrelse.

Bacon steges og tages op af gryden. Brug en stor gryde.

Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen.

Løg og peberfrugt skæres i tern og steges i lidt fedtstof i en gryde – tages herefter op.

Mørbraden brunes herefter sammen med kyllingepølser, chili og paprika i gryden.

Når kødet er brunet godt kommes løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløg (knust).

Herefter kommes en dåse hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min.
Når halvdelen af tiden er gået kommes pølserne også i gryden.

Når retten begynder at småkoge jævnes til den har den konsistens du ønsker – men sovsen skal ikke være for tynd.

Smag til sidst retten til med lidt salt og peber og evt. en boulionterning.

Noter

Undlad maizena til LCHF

 

3 prs. 1 t 10 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal, Streng
Kategorier Frokost, Aftensmad, Svinekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.