Mørbraden pudses af og skæres i store tern. Kyllingepølser skæres i skiver.
Champignon renses i vand og skæres i halve eller kvarte – alt efter størrelse.
Bacon steges og tages op af gryden. Brug en stor gryde.
Herefter brunes champignon i gryden og tages op igen.
Løg og peberfrugt skæres i tern og steges i lidt fedtstof i en gryde – tages herefter op.
Mørbraden brunes herefter sammen med kyllingepølser, chili og paprika i gryden.
Når kødet er brunet godt kommes løg, peberfrugt, bacon og champignon tilbage i gryden igen og blandes godt sammen med hvidløg (knust).
Herefter kommes en dåse hakkede tomater samt vand så det lige dækker retten. skru ned for varmen og lad retten simre i 45 min.
Når halvdelen af tiden er gået kommes pølserne også i gryden.
Når retten begynder at småkoge jævnes til den har den konsistens du ønsker – men sovsen skal ikke være for tynd.
Smag til sidst retten til med lidt salt og peber og evt. en boulionterning.
Undlad maizena til LCHF
3 prs. 1 t 10 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Svinekød |