Morgenbrød

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 160 grader.
Del æggene og bland de tørre ingredienser. Pisk æggehvider og vinsyre til skålen kan vendes på hovedet, uden det falder ud.
Forsigtigt blandes æggeblommerne og mælk i (en god ide at piske æggene sammen inden de kommes i hviderne). Forsigtigt blandes de tørre ingredienser i ca. 1 spsk af gangen og sørg for alt kommer med fra siderne af skålen.
Bland stille i et par minutter til dejen er jævn. Kommes i en smurt form og bages i ca. 25 min.


 

4 prs. 40 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Morgenmad, Frokost, Brød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.