Rør det hele sammen og fordel det i 12 muffinsforme. Bag dem 10-15 minutter ved 180 grader i varmluftsovn. De er lette og gode og man må få to om dagen af dem.
12 prs. 20 minFaser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
Kategorier | Brød, Vegetar |
Margit
2016-01-25 13:39:27 |
Det ville være nemmere, hvis I skriver mængden af ingredienserne i vægt og ikke i ske-størrelser, da det er svært at vide, om der skal top på eller ej, og alle spiseskeer er heller ikke ens i størrelsen.
|
Heidi Møller
2016-02-29 16:16:27 |
Du skal bruge måleskeer, så passer mængden altid.
|
DetEnesteLedige
2018-10-13 14:50:28 |
Jeg synes det er dejligt at det ikke er angivet i vægt, så man skal stå og veje alting af.
På denne måde er det virkelig hurtigt - og det går vel nok på øjemål.... |