Nudelwok

Sådan gør du

Hak forårsløg, hvidløg og chili

Pil rejerne (lad evt. hale blive siddende)

Skær tofu i små tern og rød peber og svampe i tynde skiver.

Hæld 1,5 tsk. rapsolie i en wok

Varm olie op til høj varme og steg forårsløg, chili og rejer i omkring 2 min. Læg det derefter til side.

Steg tofu under omrøring til den er let gylden og læg den til side.

Kom 1,5 tsk. rapsolie i wokken og steg shiratakinudler, svampe og peberfrugt et par minutter.

Tilsæt vand, soja, teriyakisovs og sødemiddel og læg et låg over og lade det simre i et par minutter.

Tilsæt rejer, hvidløg, chili og tofu og lad det simre et par minutter.

 

Noter

Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler

 

4 prs. 25 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
LCHF Stil Afslappet, Normal
Kategorier Aftensmad, Shirataki, Fisk og skaldyr

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.