Hak forårsløg, hvidløg og chili
Pil rejerne (lad evt. hale blive siddende)
Skær tofu i små tern og rød peber og svampe i tynde skiver.
Hæld 1,5 tsk. rapsolie i en wok
Varm olie op til høj varme og steg forårsløg, chili og rejer i omkring 2 min. Læg det derefter til side.
Steg tofu under omrøring til den er let gylden og læg den til side.
Kom 1,5 tsk. rapsolie i wokken og steg shiratakinudler, svampe og peberfrugt et par minutter.
Tilsæt vand, soja, teriyakisovs og sødemiddel og læg et låg over og lade det simre i et par minutter.
Tilsæt rejer, hvidløg, chili og tofu og lad det simre et par minutter.
Til LCHF benyt Stevia eller Erythritol sødemidler
4 prs. 25 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal |
Kategorier | Aftensmad, Shirataki, Fisk og skaldyr |