Spyd:
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Hak løg og pres hvidløg.
- Bland kød, løg, hvidløg og krydderier sammen og form dem på spydet.
- Steges i ovnen ca. 20 min. eller kan også steges på pandens 3-5 minutter på hver side
Creme:
- Fromaige frais smages til med hvidløg, persille og salt.
På LCHF brug creme fraiche i stedet for fromage frais
1 prs. 45 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |
Inged
2016-04-12 09:24:57 |
Der er nævnt 2 spsk fromage frais i opskriften, men dette er ikke medtaget i farsen. Er det det, man bruger til cremen - og skulle det i så fald have være skyr?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2016-04-12 11:30:28 |
Det er korrekt. Der var en skrivefejl i opskriften. Det er nu rettet.
|
Yakis
2017-02-06 17:01:28 |
Hvad menes der med 2 stk persille ?
|
Kent admin
Din Slankekur admin 2017-02-09 08:37:01 |
ups, det var en fejl. Det er nu rettet.
|