Fordel oksekødet på skinkeskiverne, smulder et par fetatern over, drys med salt, peber og oregano og rul hver skive sammen som en roulade.
Lægges i et smurt ovnfast fad og i ovnen 20 min. ved 200 grader.
På LCHF brug almindelig fetaost og evt. en federe fars
2 prs. 30 min
Faser | Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød, Svinekød |
Klonkeren
2016-01-03 18:36:45 |
Rigtig gode
|
Bonzo
2017-10-28 19:48:48 |
Super super lækre oksekødsruller.
Som festmåltid serverede jeg 'Rodfrugtråkostsalat' bestående af: pastinak, rødbede, gulerødder, gule bolsjebeder groft revet og vendt i saften af en 1/2 citron og 1/2 appelsin? Drys af ristede græskarkærner. Ingen stivelse når grøntsagerne spises rå. Vh Helle |