Afpuds mørbraden for fedt og sener.
Bland peber, paprika og herbes de provence sammen og rul mørbraden i dem, så den er godt dækket.
Vikl kalkunskiverne omkring mørbraden. Bind det evt. fast med noget snor eller stik tandstikker igennem for at holde det på plads
Varm en pande og kom olivenolie på. Svits mørbraden på alle sider og læg den derefter i et ildfast fad.
Sæt fadet i ovnen ved 180 grader (ikke forvarmet) og lad det stege til det når i centrumtemperatur på omkring 55 grader.
Tag det ud af ovnen, pak det ind i aluminiumsfolie og lad det hvile i 10-15 min. før det skæres.
Valgfrit tilbehør og sovs :)
Alternativt kan man skære mørbraden ud i skiver på 4-5 cm, vikle kalkunbacon om hver enkelt stykke (brug tandstik til at holde bacon på plads) og stege dem på panden.
2 prs. 50 min
Faser | Fase 1: Angrebsfasen, Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen |
LCHF Stil | Afslappet, Normal, Streng |
Kategorier | Frokost, Aftensmad, Oksekød |