Omelet med ost og parmaskinke

Sådan gør du

Omelet: Pisk hele æg, æggehvide, havreklid og krydderier sammen. Fordel nogle dråber olie på en mellemstor pande ved hjælp af et stykke køkkenrulle.
Varm panden op til mellem temperatur. Hæld æggemassen på og steg til den netop har sat sig i bunden, men stadig er fugtig på toppen.

Fyld: Strø osten over den ene halvdel. Skær fedtet fra parmaskinken og læg den ovenpå sammen med brøndkarse.

Fold den ene halvdel over den anden så der dannes en halvmåne.
Tag omeletten af varmen.

Fyldet er tolererede fødevarer der må indgå i retten, dog må du altså få maks 2 om dagen.
Den tolererede mængde ost er 30g pr. person og 3 skiver parmaskinke uden fedtkant.

1 prs. 20 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Svinekød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.