Ost- og skinkebrød

Sådan gør du

Tænd ovn på 200 grader.

Tag 2 skåle, og del æggene. Tilføj lidt vinsyre til hviderne og pisk dem meget stive. Tilføj sødemiddel, salt, friskost (eller fromage frais) og evt. havreklid til blommerne og pisk. Fold de to masser sammen let.

Læg 4 klatter dej på bagepapir på en bageplade, og put ost og skinke ovenpå. Top igen med dej.

Bag i 15-20 min.

 

 

4 prs. 30 min

Følgende skal bruges


Faser Fase 2: Vekselfasen (Grønt), Fase 2: Vekselfasen (Protein), Fase 3: Konsolidationsfasen, Fase 4: Stabiliseringsfasen
Kategorier Frokost, Aftensmad, Mellemmåltider, Snacks og junkfood, Brød

Cookies hjælper os til at give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores ydelse, accepterer du vores cookies.